AMOVIDO ELEMENTER
KVALITET - STÆRKE - SLANKE - EFFEKTIV ISOLERING

AMOVIDO tilbyder gulv, facade og tag elementer til byggeriet. I princippet kan vi producere i endeløse længder, men det skal også give mening i forhold til transporten. De største elementer vi til dato har produceret målte 4.000 x 15.000mm

KVALITETS ELEMENTER
GULV - FACADE - TAG

Elementer fra AMOVIDO kan bestilles med et stort udvalg af plader.

Fra vores top model (Facade Element) der leveres med en REI60 brandklassifikation, klar til spartling og montering/færdiggørelse af facaden og ned til Facade Elementer der kræver yderligere færdiggørelse for at overholde de gældende brandkrav.

MERE BOLIG FOR PENGENE

AMOVIDO benytter PUR isolering som er en betydelig mere effektiv isolering end den du ellers kender til. Faktisk er det en realitet at hvis du bygger et hus med AMOVIDO Elementer, så får du flere indvendige kvadratmeter. Det helt uden at gå på kompromis med din varme regning. Faktisk er vi af den overbevisning at vores huse er tættere end tradtionelle konstruktioner.

PRODUCERET I DANMARK

Produktionen ligger i Stenstrup på Fyn tæt på Svendborg. Fabrikken råder over 2400m2 produktionsareal samt 10.000m2 udeareal. AMOVIDO kan på nuværende tidspunkt producere elementer til mellem 3 og 5 huse pr måned. Fabrikkens max kapacitet er elementer til 50-70 huse pr måned svarende til et max på 15.000m2 elementer.

EKSEMPLER PÅ OPBYGNINGER - GULV, FACADE & TAG

Byggeri i Danmark er et regelfyldt domæne og har ofte strengere krav end i andre europæiske lande. Eksempelvis så er der ikke et facit på det man kalder U-Værdi (læs; isoleringsevne) men der er nogle minimumskrav, som man også kan finde her på siden under tekniske oplysninger. Det der i sidste ende tæller er ens energiberegning, som viser om huset overholder de gældende krav.

Ens tag kan feks. være bedre isoleret end minimumskravene og derved kan man alligevel komme i mål med en godkendelse selvom noget andet ikke helt lever op til de normer der er. Vi har listet et par eksempler af gulv, facade og tag elementer, som vi ofte bruger. Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

 • FACADE ELEMENT
  Tykkelse: 204,00mm
 • ELEMENTETS KONSTRUKTION
  Spærtræ - 45x170mm C24 træ - Cc1200
 • ELEMENTETS OPBYGNING
  Indefra og ud
 • 12,00mm - OSB/3
  170mm PUR Isolering kl22
  12,50mm Knauf A1 Gips - 9,50mm Knauf EH Vindgips
 • ELEMENTETS VÆGT
  32 Kg/m2
 • ELEMENTETS U-VÆRDI
  0,143 W/(m²K)
 • ANVENDELSE
  Helårshuse, Tilbygninger, Annekser, Sommerhuse
 • SHARE:
Contact

KONTAKT OS

Du er velkommen til at kontakte os for, at få flere oplysninger
om vores fantastiske produkter.

Lad os få en snak om dit projekt

Vi glæder os til at høre om dit projekt, uanset om det drejer sig om et enkelt element, et hus eller et meget større projekt!

Ring til os på +4571995454 // E-mail: tilbud@amovido.dk

Hvor finder du os!

Fabrik
Gemalvej 22, 5771 Stenstrup
DK-Denmark

Bliv en del af vores team!

Vi er altid på udkig efter talentfulde kolleger, der vil være med i vores mission om at gøre verden til et bedre sted. Vi byder dig velkommen til at slutte dig til os 🙂

Send din ansøgning til // jointheteam@amovido.com

KONTAKT: +45 71 99 54 54

Contact